Musonia: management & music

Musonia is een veelzijdig bedrijf uit Amsterdam, in 2002 opgericht door Lonneke Regter. Kwaliteit, innovatie, teamspirit en efficiënte werkprocessen staan bij haar hoog in het vaandel.

Werkwijze
Musonia bedenkt graag creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Lonneke Regter is betrokken bij alle projecten van Musonia en werkt voor opdrachten samen met diverse professionals.

  • Interim management: fusie, transitie, veranderingen en reorganisatie
  • Consultancy: strategie, communicatie, beleid en organisatieontwikkeling
  • Toezicht: toezicht met aandachtsgebieden bedrijfsvoering, ondernemerschap, HR en verandermanagement
  • Muziek: vernieuwende projecten, cross-overs, muziektheater en nieuwe concertformats

Team & partners
Het bedrijf heeft een aantal vaste samenwerkingspartners. Dit zijn ondernemers die samen met Musonia projecten doen of aanbestedingen realiseren. Musonia werkt vaak met meer partners aan verschillende projecten, zoals programmamanagers, communicatieadviseurs en financieel adviseurs. Daarnaast doet Musonia geregeld werving en selectie van professionals.

Referenties
Sinds 2002 doet Musonia opdrachten in de publieke sector, in het bijzonder kunst en cultuur, wetenschap en onderwijs. Bekijk de selectie van opdrachtgevers.

Stichting Musonia
Stichting Musonia, met Lonneke Regter als directeur, heeft als doel een breed en divers publiek te creëren voor klassieke muziek. De stichting ontwikkelt bijvoorbeeld platforms en nieuwe concertformats.