Muziek

Muziekexpert
Lonneke Regter speelt contrabas op professioneel niveau, is artistiek leider/directeur van Musonia Orchestra & Ensemble en maakt vernieuwende muziekproducties, zoals Club Classique en Surprising Stars. Als muziekexpert geeft Lonneke Regter regelmatig lezingen, presentaties en cursussen en doet mee aan debatten en discussies.

Musonia Orchestra & EnsembleParfumperformance4-500x300
Musonia Orchestra & Ensemble staat garant voor spannende concerten, bevlogen voorstellingen en verrassende opera’s. Musonia Orchestra & Ensemble is een groep flexibele, professionele musici. Het collectief wil een breed en divers publiek bereiken met klassieke muziek. Het gezelschap brengt muziek in combinatie met andere disciplines en kunstvormen, zoals theater, gedichten, geur, dans en film. De groep, samengesteld uit musici werkzaam in Nederlandse ensembles en orkesten, is gespecialiseerd in cross-overs, muziektheater en opera op locatie. De groep initieert originele projecten, zoals Puccini passionnel. Het collectief concerteert in Nederland en het buitenland. Musonia Orchestra & Ensemble werkt nauw samen met diverse partners en het bedrijfsleven. De bezetting is maatwerk per project.

Werkwijze muziek
Musonia staat open voor ontwikkeling van nieuwe concepten en muziek op bijzondere locaties. Neem contact op met Lonneke Regter voor meer informatie of uitwisseling van ideeën.